Rólunk
Kedves Érdeklődőink, leendő vásárlóink!


Termékeinket szeretettel ajánljuk kedves leendő, ill. a már meglévő ügyfeleinknek a kellemes viselet miatt is, akár a mindennapi életben felsőruházat alatt hordva, és nem utolsósorban különböző sportokhoz, szabadidő egyéb eltöltéséhez.

Kis Hazánkban ezen viseletnek a kultusza egyre jobban kezd kialakulni, viszont évek óta tapasztaltuk, hogy ilyen öltözeteket különböző fórumokon csere-berélnek, ill. különböző külföldi webáruházakban vásárolják meg csillagászati összegekért.

Azonban azt is tudni érdemes, hogy ezen anyagok speciális összetétele miatt csak néhány gyártó tud ilyen alapanyagot előállítani, és a világpiaci ára is rendkívül magas. Mivel a színek gyártása ciklikus, (egymást követőek) ezért egy egy elérhető szín  árnyalata jellegzetesen elfogyása után sokáig nem elérhető! Helyette hasonló beszerezhető! ezek azonban eltérnek az eredetileg elérhető színektől. 

Ezért kijelenthetjük, hogy adott esetben egy rendelt színt követően nem tudjuk garantálni az azonos színárnyalatot második termék későbbi rendelésével.  Azonos színárnyalatot, csak egy rendelés keretein belül garantálhatjuk!

Abban szeretnénk segíteni lycra öltözetekért rajongó, kedvelő embereknek, hogy a hazai piacon is tudjanak elérhető áron kényelmes, jó minőségű ruhákat vásárolni, teljes diszkrécióval, akár egyedi kívánságok teljesítésével is.

A teljes diszkréció azt jelenti, hogy a megrendelt terméket jelöletlen kartondobozban, vagy borítékban szállítjuk, melyen csak a feladó neve, címe szerepel. 

A webáruházban lévő termékeket mi készítjük el speciális erre a célra vásárolt eszközökkel, gépekkel.
Kizárólag olasz import anyaggal dolgozunk, hogy azt a minőséget tudjuk prezentálni, amit mi magunktól is várunk, ill. a kedves vásárló is elvár tőlünk.

Webáruházunkban kizárólag mintakollekciókat találhat a kedves érdeklődő, szín, méret, anyag kiválasztásának lehetőségével, s mivel állandóan változnak a színek, igények, ezért a weboldalon található színek kismértékben eltérhetnek az eredetileg megvásárolható alapanyag színektől.

Vállalkozásunk  manufakturális  terheltsége, és kapacitása miatt, a szállítást a megrendeléstől számított maximum 1-2 héten belül tudjuk teljesíteni, ez természetesen függ a rendelt mennyiségtől is.