Általános szerződési feltételek


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)


a www.lycrafeish.hu weboldalon történő árajánlat kérésre


1. Általános információk


1.1. A Szolgáltató adatai

Cégnév:                                                 FEKETE ATTILA EV.
Székhely:                                               9144 Kóny, Rákóczi út 62.
Felelős személy                                    Fekete Attila EV
Adószám:                                              65831720-1-28
Vállalkozás nyilvántartási száma:      28042880
EU-s Adószám:                                     HU 65930720
E-mail cím:                                            info@lycrafetish.hu
Tárhelyszolgáltató neve:                    Tárhely.Eu Kft.
Tárhelyszolgáltató székhelye:           1144 Budapest, Ormánság ut 4.
Tárhelyszolgáltató e-mail címe:        info@tarhely.eu


1.2. Fogalmak


Szolgáltató: a weboldal üzemeltetője, amely a weboldalon kínált szolgáltatásokra árajánlatot nyújtó 1.1. pontban meghatározott természetes  személy
Vásárló: az a természetes, illetve jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet, aki/amely a weboldalon kínált szolgáltatásokra árajánlatot kért
Felek: a Szolgáltató és az Ajánlatkérő együttesen
Árajánlat: az Ajánlatkérő által kiválasztott szolgáltatás tartalmát, általános forgalmi adóval növelt, bruttó árát tartalmazó, Szolgáltató által elektronikus formában tartós adathordozón megküldött ajánlat.
 

2. A vásárlás menete

2.1.Az áru bemutatása, akciós termékek


A weboldalon minden áru képpel és leírással kerül bemutatásra, amely megkönnyíti a vásárló számára az áru kiválasztását és az ajánlatkérés melletti döntést. Mindezek mellett felhívjuk a figyelmet arra, hogy az oldalakon található képek csak illusztráció céljára szolgálnak, a tényleges termékek eltérhetnek a képen látottaktól.
A termékek köre folyamatosan változhat, bővülhet. A weboldalon olykor akciókat kínálunk, az egyes akciók egyértelműen feltüntetésre kerülnek, az akció keretébe tartozó termékek, és a vonatkozó kedvezmények megjelölésével.
Az akcióban részt vevő termékek külön listázhatóak, automatikus szűrésre kerülhetnek, lényegesen elkülönülnek (külön alkategóriában) a nem kedvezményes áruk vagy szolgáltatások-tól.
Az akciós áruk esetében az akció minden esetben a  megadott dátumig, vagy a készlet erejéig tart. Az akciókkal kapcsolatos ajánlatok változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja.

2.2.Az áru kiválasztása, a vásárlás menete


A termékkategóriákból kiválasztott áruról annak képére kattintva és annak leírásában törekszünk a legszélesebb körű, az ajánlatkérő döntését elősegítő információkat megadni. A kiválasztott áru képére történő kattintást követően az ajánlatkéréshez ki kell tölteni a megjelenő mezők kötelezüöen kiválasztandó adatait.

Az ajánlatkérő és a termékek alábbi adatait kötelezően meg kell adni: 

termék színe,

termék mérete,

termék jellege.

választhatóságként lehetőség van a nem kötelező extrák kérésére is:

(intim cipzár, egyedi méretezés, különleges kívánságok (szövegdobozban)

Az adatok kitöltése után a kosárba tesz gombra kattintva kerül sor az ajánlatkérés véglegesítésére és feladására.

A véglegesítés során meg kell adni (regisztrált vásárló esetében a kitöltés a tárolt adataiból automatikusan kitöltésre kerülnek)

ajánlatkérő neve,

a termék számlázási címe,

a termék szállítási címe,

e-mail címe,

telefonszáma,

a szállítás módját,

a szállítás értékét,

a fizetés fajtáját,

és el kell fogadni az ÁSZF -et.

A Szolgáltató a vásárlás vagy az ajánlatkérés teljesítése céljából kezelheti az ajánlatkérő azonosításához szükséges természetes személyazonosító adatokat és lakcímet. Az ezzel kapcsolatos rendelkezéseket Szolgáltató Adatvédelmi nyilatkozata tartalmazza.


2.3.Ajánlatkérés visszaigazolása, megküldése


A Szolgáltató az ajánlatkérés megérkezését követően köteles az ajánlatkérő részére az ajánlatkérést tartós adattárolón (e-mailben) visszaigazolni.

Ennek technikai jellegű hibából fakadó elmaradásáért a Szolgáltató felelősségre nem vonható.

Szolgáltató az ajánlatot legkésőbb a kérés beérkezésétől számított 24 órán belül küldi meg. A gyakorlatban a tárhelyszolgáltató üzemképességétől, terheltségétől függően a visszaigazolás azonnal megtörténik.


3. Panaszkezelés


Amennyiben az Ajánlatkérőnek akár a honlap üzemelésével, vagy az azon szolgáltatott információkkal kapcsolatban, vagy az ajánlatkéréssel kapcsolatban észrevétele vagy panasza van, úgy azt a Szolgáltató részére elektronikus úton, tartós adathordozón:

- A fiókjának visszáruk menüpontjában

- Az ügyfélszolgálati alapinformációk (weboldal alja) kapcsolat menüjében

- e-mail, -ben                       info@lycrafetish.hu.

- telefon                               +36 20/2434732

- postai levél útján :           Fekete Attila 9144 Kóny, Rákóczi út 62.


bejelentheti:                        


A Szolgáltató minden egyes panaszt érdemben kivizsgál, és annak eredményéről legkésőbb 30 napon belül az Ajánlatkérőt tájékoztatja. Amennyiben Ajánlatkérő a panasz kezelésével nem elégedett, úgy a felügyeleti szervekhez fordulhat.


4. Hírlevélre, történő feliratkozás, leiratkozós, adatkezelés


A weboldal látogatóinak lehetőségük van arra, hogy a Szolgáltató hírlevelére, feliratkozzanak. (fiók menüben tudják bekapcsolni a kért szolgáltatást)

Szolgáltató az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információkról, akciókról, lényeges változásokról, alkalmanként (nem rendszerességgel) tájékoztatást küld a hírlevélre, feliratkozott vásárlók  részére.


A regisztráció során megadott személyes adatok kezelését Szolgáltató az Adatkezelési Nyilatkozatban megadott feltételek szerint kezeli.
A vásárló bármikor leállíthatja a hírlevelek részére történő küldésének megszüntetését, a 
hírlevél leállítását a rendszer automatikusan elvégzi, a vásárló fiókjának beállításaiban tudja a funkciót önállóan ki vagy bekapcsolni.  (A vásárló dönti el mindenkor kér vagy nem hírlevelet.)

Ebben az esetben a Szolgáltató nem törli a vásárló nevét és e-mail címét a listából, mivel az a vásárlási regisztrációjához kötötten vásárlónak továbbra is szüksége van. 


5. A jelen ÁSZF hatálya, záró rendelkezések


Az ÁSZF hatálya a Szolgáltatóra, valamint a vásárlókra terjed ki.
Az ÁSZF érvényes szövegének hatályba lépése napja az a nap, amely a honlapon feltüntetésre került. Az ÁSZF a vásárló számára tartós adathordozó módjára ,elmenthető és kinyomtatható formátumban is elérhető.
Az ÁSZF határozatlan időre szól.
Az ÁSZF módosításának esetén a folyamatban lévő ajánlatkérésekre az ajánlatkérés dátuma szerint érvényes ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.